Условия за ползване

Условия за ползване на сайта „Ръчно изработени уникати НЕЛИ” /наречен за краткост „Онлайн магазин”/. Всички права са запазени.
Прочетете внимателно условията преди ползване и регистрация на сайта. Счита се, че всеки потребител, който използва онлайн магазин „Ръчно изработени уникати НЕЛИ”, е съгласен и приема настоящите Условия за ползване.
„Ръчно изработени уникати НЕЛИ” има право по всяко време да променя съдържанието и начинът на достъп до информацията в него, както и да прекрати използването му при неправомерно ползване или некоректни действия, противоречащи на законите на страната ни.
1. Настоящите условия съдържат правилата, съгласно които Онлайн магазинът предоставя услуги на потребителите в сайта „Ръчно изработени уникати НЕЛИ”.
2. Публикуваната информация в сайта е общодостъпна безплатно в интернет за лична употреба.
3. Цялата информация в сайта е собственост на „Ръчно изработени уникати НЕЛИ” – снимки, описания на продукти и др. Забранява се копирането и поставянето им в други уеб сайтове и магазини без съгласието на „Ръчно изработени уникати НЕЛИ”.
4. Договорният език е български, а плащанията ще бъдат извършвани в български лева с включено ДДС.
5. Артикулите следва да бъдат закупени от потребителите на обявената валута при настоящите условия.
6. Онлайн магазинът има право да променя цените си по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на клиентите си. Потребителят заплаща цената на артикула, която е актуално по време на приключване на поръчката.
7. Онлайн магазинът си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка при изчерпана наличност, като уведомява потребителя на електронен адрес или на посочен телефонен номер.
8. При регистрация в сайта предоставяте лична информация по собствено желание с цел получаване на продукти и допълнителна информация.
9. „Ръчно изработени уникати НЕЛИ” гарантира на своите потребители конфиденциалност на предоставената информация и лични данни, които няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите условия. Онлайн магазинът защитава личните данни на потребителя, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите условия, Онлайн магазинът може да използва личните данни на клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
10. „Ръчно изработени уникати НЕЛИ” има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) както и отстъпки и оферти за предлаганите продукти на посочения при регистрация e-mail от регистрираните потребители, които имат право да се отпишат по всяко време от получаване на рекламни съобщения.
11. „Ръчно изработени уникати НЕЛИ” се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителите на сайта на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство имат право да изискват и събират такава информация.

Необходими данни за поръчка от сайта „Ръчно изработени уникати НЕЛИ”:
1. Валиден email адрес.
2. Вярно попълнени данни за контакт.
3. Вярно попълнен адрес за доставка.
4. Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона «ПОРЪЧВАНЕ».
5. При направена поръчка се получава уведомление на посочения e-mail адрес.
6. При първа поръчка консултант на магазина ще осъществи връзка по телефона за потвърждение на адреса и уточняване на времето на доставка.
7. Може да се направи поръчка и на посочения телефон или e-mail в сайта.
8. Поръчките, направени в онлайн магазина, се приемат денонощно и се обработват в следващия работен ден.
9. Ако поръчката е изпратена до 14.00 ч. в работен ден, тя се изпраща в следващия работен ден.
10. Консултации по телефон могат да бъдат извършвани всеки работен ден от 12.00 ч. до 20.00 ч.